Roadtrip President's day

søndag 28. februar 2010

Så var det oss og tyskerne på tur igjen! President's Day 15. februar betydde langhelg, og vi leide en stor van og la ut på roadtrip. Hadde ingen bestemt plan for hvor vi ville dra, så vi var litt spontane og bestemte oss for destinasjoner underveis. Fredagen kom vi ikke særlig langt, på grunn av en utrolig kjip kø inn til Los Angeles. Så vi overnattet på et motell like utafor LA første natta, brukte vel ca 6 timer på en tur som skulle tatt 2 timer, juhu. En hel haug med nordmenn var i Las Vegas samme helg, så vi bestemte oss for å overraske dem med et besøk neste dag. På vei til Las Vegas kjørte vi gjennom Mojave nasjonalpark. Var ikke så fryktelig mye annet enn ørken å se der, men vi gikk tur på sanddynene og det var en fin hike. Vel framme viste det seg at spontaniteten vår hadde sin pris, hadde ikke tenkt på at det var valentines day samme helg, og det var derfor helt håpløst å finne ledig hotellrom. Etter mye styr og en lang ringerunde fikk vi heldigvis et rom som noen andre hadde avlyst i siste liten, flaks. Så fikk vi møtt igjen en hel haug med nordmenn som kom kjørende i limo i kjent stil, haha.

 



Neste dag satte vi kursen mot Hoover dam og Grand Canyon. Hoover dam var..hmm..vel, en demning. Har sett den, og kan krysse det av på lista, haha. Grand Canyon viste seg forsåvidt å bli Grand Canyon fail, fordi vi klarte å komme 15 minutter etter at siste turistbussen kjørte ut til "rimmen". Hadde trodd at vi kunne kjøre ut til rimmen for å se utsikten på egenhånd, men nei da. Så da ble det å beundre Grand Canyon på avstand, var forsåvidt greit nok det også. Bestemte oss for å besøke Johsua Tree park dagen etter, og kjørte derfor i den retning med overnatting på et merkelig sted ved navn Laughlin. Laughlin var et slags mini- Las Vegas, bortsett fra at aldersgruppa var litt mer ensidig. Det var stort sett en ansamling av hoteller fulle av gamblende pensjonister, danskebåten x100. Meen det var billig å overnatte, og vi fant et fancy mikrobryggeri med masse god øl.





Joshua Tree Park var ganske stilig, gikk et par turer og kikka på landskapet. Utenom trærne så var steinene der ganske spesielle, formet av smeltende lava som en gang kom opp til overflaten.  








Kom tilbake til Isla Vista seint på mandagskvelden, og var rimelig slitne etter en opplevelsesrik tur :)

1 kommentarer:

Martine sa...

Jeg vil også på roadtrip!! Tror jeg må få til Grand Canyon:)

Legg inn en kommentar