Sol, moro - og litt skole

søndag 27. september 2009
Dagene går fort unna her i SB, og det skjer noe hele tiden! Siden sist har vi funnet ut at det er utmerkede shoppingmuligheter i downtown Santa Barbara, og også mange bra utesteder. Christine og Figg (to av amerikanerne i huset) er supersnille og har tatt oss med på litt av hvert i det siste. De introduserte oss blant annet for partybussen som går her fra Isla Vista og til downtown, og de har tatt oss med til Michael Jacksons Neverland og til Solvang. Solvang er et sted som ble grunnlagt av dansker, og alt der er i dansk stil. Vi kikka oss litt rundt og spiste til slutt et realt dansk måltid. Restauranten serverte koldtbord med kartofler, medisterkaker, sild og mye mer, vi ble METTE.



















Figg og Christine

Ellers har vi så smått begynt på skolen, fått snakket med professorene og satt oss litt inn i fagene. Heldigvis ser det ut til at vi får alle fagene vi hadde planlagt ettersom de fleste andre internasjonale studentene her tar økonomifag. :) Campus er fantastisk! Blomster og palmer overalt, og et genialt sykkelveisystem slik at man kommer seg fort fra en forelesning til en annen. Hmm kanskje ikke alltid, det blir rushtid på sykkelveien til tider og da kan man for eksempel bli fanget i en sykkelkø, eller man kan rett og slett bli påkjørt av andre syklister- noe som selvfølgelig skjedde med meg. Skrubbsår, auau og most sykkelkurv, men kom heldigvis like hel fra det. Vi har også tatt turen ned på stranda (på tide!), og den fineste delen av stranda her i Isla Vista ligger passende nok rett utenfor skolen. Pakket med oss strandsaker før vi dro på skolen, og så var det rett på stranda for å slække etterpå - helt ålreit:) Friedberg og Per Christian (fra huset vårt) har kjøpt seg Mustang Convertible, så vi har fått et par turer i den de siste dagene!Herrrlig..




Just cruisin' around ;)

3 kommentarer:

Marie H Skrede sa...

Hei!!!
Ser ut til at du har funnet deg vel til rette på andre siden av Atlanteren. Jeg er ofte innom bloggen din, og må si jeg ble ganske glad da jeg så at det endelig var kommet en OPPDATERING! Morsomt å høre hvordan du har det :)

Mange klemmer fra Marie

Emily sa...

Hallon du! Ja vi har det bra her vettu:) nei ikke så ofte det blir OPPDATERING her i gården gitt, haha. For mye å gjøre:p Men samler opp materiale og tar en real runde i ny og ne. Så koselig at du følger med! Håper alt står bra til med deg der hjemme i nord:) Klem!

Frk. Alise sa...

Så gøy å lese hvordan du har det! Ser jo ikke så dumt ut det her :)

Legg inn en kommentar